För dig med ett stort motorsportintresse

Föreställ dig känslan av att vara i ett nytt land och runt dig på läktaren sorlar olika främmande språk. Plötsligt möter vinden ditt ansikte och du känner vibrationerna i marken när bilarna drar förbi framför dig med ett härligt hummande ljud från motorbanan.

Trots att du inte kan språket lyckas du ställa dig upp och hurra samtidigt som alla andra på läktaren. Inom sport är det huvudsakliga språket inte det talade utan det är händelserna som talar. Händelser som ger en hisnande känsla som skapar minnen för livet.

Att vara åskådade på ett Formel 1 lopp är en mäktig känsla och bidrar med starka minnen. Minnen du sent kommer glömma.

Formel 1 – världens mest kända motorsport

Formel 1 är klassad som världens mest kända motorsport och även den dyraste sporten generellt. Detta gör sporten unik eftersom den både kräver bilar byggda med utmanande ingenjörskonst och grym körteknik hos förarna.

Varje lopp är därför alltid unikt eftersom det är mycket fokus både på bilarna och på förarna. Därför är det alltid kul att hålla sig uppdaterad om det senaste inom Formel 1.

Första loppet som kallades Formel 1 utspelade sig i franska staden Pau år 1948. Läs mer här för att boka resa och biljetter till kommande lopp.