Mötesplatser för dem med bilintresse

För många av oss är bilen mer än bara ett transportmedel, den är en livsstil. Att så många är intresserade av bilar är inte särskilt konstigt, då ett bilintresse kan se ut på så väldigt många olika sätt. En del är kanske främst intresserade av bilsport av olika slag medan det för andra inte finns något bättre än att ligga i garaget och meka och för en del kanske cruising är det ultimata.

Är man intresserad av att träffa andra bilintresserad finns det goda möjligheter att göra detta, både rent fysiskt och online. Vissa finner som sagt en stor glädje i att meka och skruva med sin bil och för dessa kanske Garaget.org kan vara en sida värd att kolla upp. Här hittar man bilder och videor på bilar, bloggar, köp- och säljannonser, men kanske framför allt ett forum där man diskutera allt som har med bilar att göra, mycket handlar om hur man mekar och allt runt omkring det.

Det roligaste är ju förstås givetvis att träffa andra bilentusiaster i verkligheten. De flesta bilrelaterade evenemang äger rum under sommaren när vädret är som bäst. En av de absolut största bilträffarna alla kategorier går av stapeln i början av juli i Västerås, nämligen Power Big Meet, som samlar runt 20 000 fordon varje år.
En bra sida om man vill se en lista på evenemang runt om i hela Sverige hittar man här.